NAPAD U VIŠNJIČKOJ BANJI: Psi lutalice izujedali muškarca!
Foto: Beta Ap

Rano jutros

NAPAD U VIŠNJIČKOJ BANJI: Psi lutalice izujedali muškarca!

Beograd -
Muškarac je sa povredama od ujeda po šaci, podlaktici i kolenu prebačen na infektivnu kliniku

BEOGRAD - Muškarac J.M. (59) teže je povređen rano jutros oko 9 sati u Ulici Sestara Bukumirović 51 u Višnjičkoj banji.

Muškarac je u napadu čopora pasa lutalica zadobio ujede po šaci, podlaktici i kolenu. Njega je sa tim povredama Hitna pomoć prebacila na Infektivnu kliniku.

"Rano jutros policiji je prijavljeno da je u Ulici Sestara Bukumirović čopor pasa napao muškarca koga su izjuedali po rukama i nogama. Policija je evidentirala napad i kontaktirala Skupštinu grada koja je obaveštena o ovom događaju, kako bi pse sklonili sa ulice", rečeno je Kuriru u MUP Srbije.

MUP je dodao i da je muškarac prevezen na Infektivnu kliniku, ali da se lekari nisu izjašnjavali o njegovom zdravstvenom stanju.

Direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti KCS prof. dr Mijomir Pelemiš potvrdio je da povrede pacijenta nisu teške i da mu je ukazana potrebna medicinska pomoć.

Direktor Veterene Beograd Branimir Grubić kaže da je akcija hvatanja pasa lutalica na području Višnjičke banje počela oko 11 sati i do sada je uhvaćeno 7-8 pasa na potezu od Višnjičke ulice do Višnjičkog venca.

"Ta taj način ustanovićemo koji psi su eventualno mogli biti agresivni i mogli da ujedu prolaznika.Predstavnike Veterine Beograd su o tom incidentu obavestili građani i policija, nakon čega su se odmah uputili na lice mesta", dodao je Grubić.

( EPK/RTV Studio B/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track