PAUK ČISTIO NOĆU: Uklonjeno više od 40 bahato parkiranih vozila!
Foto: JKP Parking Servis

Odneta vozila ispred klubova

PAUK ČISTIO NOĆU: Uklonjeno više od 40 bahato parkiranih vozila!

Beograd -
JKP "Parking servis" sinoć je u saradnji sa MUP-om, Saobraćajnom policijom i Interventnom jedinicom uspešno sprovelo još jednu u nizu velikih akcija uklanjanja nepropisno parkiranih vozila iz centra

BEOGRAD - Više od 40 nepropisno parkiranih vozila u okolini noćnih klubova i ugostiteljskih objekata uklonjeno je sinoć sa ulica opština Stari grad i Vračar, a napisano je i više desetina prekršajnih naloga.

JKP "Parking servis", kako se navodi u saopštenju tog preduzeća, sinoć je u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, saobraćajnom policijom i Interventnom jedinicom uspešno sprovelo još jednu u nizu velikih akcija uklanjanja nepropisno parkiranih vozila iz centra grada. Tokom večeri ukonjena su nepropisno parkirana vozila iz Karađorđeve ulice, Ulice Tadeuša Košćuška i drugih saobraćajnica na opštinama Stari grad i Vračar.

Direktor JKP "Parking servis" Andrija Čupković rekao je da su velike i organizovane akcije uklanjanja nepropisno parkiranih automobila potvrda da se komunalni red mora poštovati u Beogradu.

"Na putu uvođenja komunalnog reda od neprocenjivog značaja je podrška načelnika Uprave saobraćajne policije Vladimira Rebića i MUP-a, ali i svih ekipa koje su sa nama, a zahvaljujući kojima zajednički i sistemski radimo na povećanju bezbednosti u Beogradu", rekao je Čupković. Prema njegovim rečima akcije koje Parking servis kontinuirano organizuje tokom poslednjih godinu dana, već su dale rezultate, jer svakog dana pokazuju "da nema povlašćenih".

"Bez obzira na to koliko koštaju i u čijem su vlasništvu, automobili koji bahatim parkiranjem blokiraju pešacima trotoare ili onemogućavaju prolaz vatrogasnim i kolima hitne pomoći, moraju biti sankcionisani, jer ugrožavaju bezbednost svih učesnika u saobraćaju", rekao je Čupković.

On je dodao da je cilj nadležnih organa da utiču na svest vlasnika vozila, koji će sledeći put, kada krenu u noćni provod, "dobro razmisliti da li će ostaviti parkiran automobil na sred ulice"."Organizovane akcije u saradnji sa ministarstvom unutrašnjih poslova, saobraćajnom policijom, Interventnom jedinicom i Gradom Beogradom, ćemo i dalje nastaviti da sprovodimo", poručio je Čupković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track