PRETUČENI STUDENT TERETI SILEDŽIJU: Najviše me tukao komunalac Stefan Stanojević (24)
Foto: Kurir

Maltretira putnike u GSP

PRETUČENI STUDENT TERETI SILEDŽIJU: Najviše me tukao komunalac Stefan Stanojević (24)

Beograd -
Komunalni policajac Stefan Stanojević, koji je 2012. napao putnika bez karte, i mene je prekjuče oborio na zemlju, zavrtao mi ruku i davio me kao da sam najveći kriminalac u zemlji, kaaaže student prava

BEOGRAD - Student koga je u ponedeljak patrola komunalne policije oborila na zemlju, šutirala i davila jer je zatečen bez karte u autobusu na liniji 59, javio se redakciji Kurira.Već bio na suduOn kaže da je najveću torturu nad njim vršio Stefan Stanojević (24), isti onaj koji je pre tri godine završio na sudu zbog zlostavljanja i mučenja putnika Dražena Cimbaljevića.- Snimak tog incidenta jedan je od prvih koji je osvanuo na internetu, a dogodio se u septembru 2012. godine na liniji 95 na Zrenjaninskom putu. Komunalni policajac Stefan Stanojević, koji je tada napao putnika bez karte, i mene je prekjuče oborio na zemlju, zavrtao mi ruku i davio me kao da sam najveći kriminalac u zemlji. Pocepao mi je jaknu i torbu. Nije mi jasno kako taj čovek i dalje radi - rekao je ovaj student prava, koji dodaje da je zbog bola u vratu i ramenima završio u Urgentnom centru.

http://www.youtube.com/watch?v=YrBuOBwm4TY
Zavrtanje ruku (S. I.)

Komunalna policijaTAČNO JE, TO JE ISTA OSOBAU komunalnoj policiji su potvrdili identitet službenika.- Od incidenta 2012. Stanojević nekoliko meseci nije radio na terenu jer je događaj znatno uticao na njega. U međuvremenu nije inicirao sukobe niti je dobijao prijave, a tokom poslednje intervencije radio je u skladu sa ovlašćenjima i prema proceni situacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track