NOVI BEOGRAD:Petoro putnika povređeno u sudaru autobusa i BMW
Foto: Dragan Kadić

Udes

NOVI BEOGRAD:Petoro putnika povređeno u sudaru autobusa i BMW

Beograd -
Putničko vozilo BMW naglo je skrenulo ispred autobusa i došlo je do sudara. Žena koja je vozila automobil videla je prazno parking mesto i nije obratila pažnju na autobus. Pet putnika je povređeno sa lakšim povredama zbog naglog kočenja

BEOGRAD - U sudaru gradskog autobusa i putničkog vozila koje se nešto posle 10 sati dogodilo na Novom Beogradu povređena je jedna žena.

Kako Kurir saznaje nesreća se dogodila oko u Bulevaru Zorana Đinđića kada su se sudarili gradski autobus na liniji 17 i putničko vozilo marke BMW kraljevačkih tablica.

- Pet putnika je lakše povređeno danas u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu kada je se autobus na liniji 17 sudario se sa automobilom, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Dejan Vuković.

Prema njegovim rečima, nezgoda se dogodila u 10.10 časova, a putnici su zadobili lakše povrede zbog naglog kočenja autobusa.Vuković je rekao da je putničko vozilo naglo skrenulo ispred autobusa, pa je došlo do sudara, jer je žena, koja je vozila automobil, videla je prazno parking mesto i nije obratila pažnju na autobus.

Putničko vozilo je bilo u levoj traci, autobus u srednjoj, a njegov vozač morao je naglo da ukoči, dodao je Vuković.

U sudaru kako je rečeno u Hitnoj pomoći povređena je žena (38) koja je sa povredom kolena prebačena u KBC Bežanijska kosa.

Okolnosti kao je došlo do nesreće se istražuju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track