MEŠTANI TOŠINOG BUNARA BESNI: Nema autobusa, ali nema i obaveštenja o preusmeravanju
Foto: Beta

Neprijatno iznenađenje

MEŠTANI TOŠINOG BUNARA BESNI: Nema autobusa, ali nema i obaveštenja o preusmeravanju

Beograd -
U GSP-u objašnjavaju da je Beograd put sprovodio bez najave radove od 5. aprila, a da su oni dobili obaveštenje od Direkcije za javni prevoz o izmenama u saobraćaju tek jutros

BEOGRAD - Putnike koji čekaju prevoz na stanci Tošin bunar sačekalo je jutros neprijatno iznenađenje, jer linije gradskog prevoza tuda ne saobraćaju, a o tome ne postoji nikakvo obaveštenje na stanici.

- Od jutros u Tošinom bunaru u Zemunu ne saobraćaju linije gradskog prevoza, a o tome ne postoji nikakvo pismeno obaveštenje na okolini stanicama, kao ni na samoj stanici u Tošinom bunaru. Tamo gde sam pošao, sa uredno plaćenom kartom, nisam stigao, zbog propusta, a u buduće nemam u planu da kupujem kartu - kivan je Ivan Centner.

U GSP-u objašnjavaju da je Beograd put sprovodio bez najave radove od 5. aprila, a da su oni dobili obaveštenje od Direkcije za javni prevoz o izmenama u saobraćaju tek jutros.

- Jutros smo saznali za izmene u saobraćaju. Naši ljudi su pre dva sata otišli da zalepe ta obaveštenja na stanicu - kažu u GSP-u.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track