Beograđanka ispala iz voza

Hitna pomoć

Beograđanka ispala iz voza

Beograd -
Na kružnoj rampi kod Kijeva otvorila vrata na strani suprotnoj od perona i skotrljala se u jarak

BEOGRAD - U noći između četvrtka i petka u Beogradu se dogodio veliki broj saobraćajnih udesa i tuča, a Hitna pomoć primila je i veći broj poziva hroničnih bolesnika.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je ta služba do jutros u osam sati imala 126 intervencija, od toga 23 na javnom mestu.

Na Beogradski aerodrom oko sedam sati prinudno je sleteo avion iz Austrije u tranzitu, zato što je pozlilo jednom putniku, starijem čoveku koji je navodno operisao srce. Hitna pomoć je putnika kome je pozlilo prevezla u Zemunsku bolnicu, a avion je nastavio put.

U udesu na uglu Durmitorske i Kneza Miloša povređen je muškarac star oko 46 godina, a kod Miloševog konaka u nesreći je uklješten muškarac star oko 30 godina, koji je bio u vidno alkoholisanom stanju, navela je Macura.

Oko 22 sata u četvrtak, Hitnu pomoć su zvali zbog toga što je jedna žena ispala iz voza kod Kijeva, kod kružne rampe. Ona je otvorila vrata na strani suprotnoj od perona i skotrljala se u jarak.

U sudaru na Trgu Slavija povređena je 14-godišnja devojčica, koja je odvedena u dečju kliniju u Tiršovoj.

U sudaru kod Sajma povrede je zadobila jedna osoba stara 27 godina, dok je u Kumodražu u Ulici Ljubičica jedna ženska osoba stara 17 godina povređena u automobilu koji je sleteo sa neobezbeđenog parkinga.

U udesu oko 2.30 na kružnom toku pre nadvožnjaka u Rakovici dve osobe su povređene. Intervenisale su dve ekipe Hitne pomoći, vatrogasci i MUP, a muškarac od 34 godine bio je zaglavljen u potpuno smrskanom vozilu iz kog su ga vatrogasci izvlačili 40 minuta. Zadobio je teže telesne povrede.

Jutros nešto posle sedam časova u ulici Sare Bernar, od Železnika ka Sremčici, javljeno je da je povređen pešak na autobuskoj stanici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track