Sleteo u kanal kod Železničke stanice Ripanj

Hitna pomoć

Sleteo u kanal kod Železničke stanice Ripanj

Beograd -
U tri saobraćajne nesreće nesreće tokom noći povređenoje sedam osoba

BEOGRAD - Tokom protekle večeri i noći dogodile su se tri saobraćajne nesreće na području grada u kojima je bilo sedam povređenih, od kojih pet u višestrukom sudaru, na autoputu, kod "Ikarbusa", izjavila je Hitne pomoći Nada Macura.

U sudaru na autoputu, koji se dogodio sinoć u smeru ka Nišu, teško je povređen vozač, 60-godišnji muškarac, koji je u besvesnom stanju prebačen na reanimaciju u Urgenti centar, a 56-godišnja žena uspešno je u toku noći reanimirana.

Sa mesta sudara u Urgentni centar prebačena su i dva 38-godišnja vozača, od kojih je jedan zadobio povredu glave i prelom kostiju nosa, drugi bez vidljivih povreda, kao i povređena 38-godišnja žena suvozač, koja je imala povređenu glavu i razderotine.

Na Čukarici, u ulici Ratka Mitrovića, u saobraćajnom udesu povređena je kao pešak 58-godišnja žena, koja je zadobila višestruke povrede glave, kičme i desnog kuka.

Na Železničkoj stanici Ripanj automobil je sleteo u kanal i tom prilikom povređen je 59-godišnji vozač, koji je sa razderotinom na glavi, ali u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar.

Macura je navela da je Hitna pomoć tokom protekle noći intervenisala 105 puta, od kojih 14 na javnom mestu, a u toku proteklih 24 sata, pomoć je ukazana 217 puta, od čega 40 na javnom mestu.

Najviše problema imali su bolesnici sa astmom i povišenim krvnim pritiskom, kojima se stanje pogoršalo zbog vremenskih promena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track