Krkobabić i Antić posetili Gerontološki centar
Foto: Beoinfo

Gerentološki centar

Krkobabić i Antić posetili Gerontološki centar

Beograd -
Gerontološki centar posetio je, zajedno s Antićem, i zamenik gradonačelnika Milan Krkobabić koji je istakao da je Uskrs praznik koji podstiče odgovornost, solidarnost i toleranciju

BEOGRAD - Predsednik Skupštine Beograda Aleksandar Antić izjavio je da je Grad prethodnih godina učinio mnogo da unapredi život najstarijih u prestonici i da sve mere koje su do sada uvedene, moraju da opstanu i u narednom periodu, kako bi njihov život postao još bolji.

On je prilikom posete Gerontološkom centru rekao da su praznici, koji se provode u krugu porodice, poput Uskrsa, pravo vreme da se setimo najstarijih sugrađana, pogotovo onih koji nisu u prilici da ih provedu sa svojim najbližima.

"Grad Beograd ogromnu pažnju posvećuje najstarijim sugrađanima i tome kako da im život učine malo pristojnim. Proteklih nekoliko godina smo učinili mnogo da unaprednimo njihov položaj poput 13. penzije za sve one koji imaju najniža primanja, besplatnog prevoza, formiranja klubova za penzionere...", istakao je Antić.

Antić je napomenuo da to mora da bude politika grada Beograda i u narednom periodu.Gerontološki centar posetio je, zajedno s Antićem, i zamenik gradonačelnika Milan Krkobabić koji je istakao da je

Uskrs praznik koji podstiče odgovornost, solidarnost i toleranciju, te da je ovo vreme davanja i da svako mora da pruži ono najbolje svojim bližnjima.

Krkobabić i Antić prisustvovali su uskršnjem ručku u Gerontološkom centru i tom prilikom su razgovarali sa korisnicima Doma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track