OTKLONJEN KVAR: Trolejbusi 19,21,22 i 29 saobraćaju normalno
Foto: Marina Lopičić

Prevoz u Beogradu

OTKLONJEN KVAR: Trolejbusi 19,21,22 i 29 saobraćaju normalno

Beograd -
Zbog kvara na kontaktnoj mreži trolejbuski saobraćaj u Ulici Cara Nikolaja Drugog bio je zaustavljen više od sat vremena

BEOGRAD - Zastoj trolejbusa na linijama 19, 21, 22 i 29 u Ulici Cara Nikolaja Drugog (nekadašnja Ulica 14. decembra) je otklonjen, a saobraćaj je normalizovan, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Radovan Stojadinović.

Zastoj je otklonjen u 07.00 časova, precizirao je Stojadinović.

Trolejbusi na linijama 19, 21, 22 i 29 su jutros od 05.50 časova u zastoju u Ulici Cara Nikolaja (nekadašnja Ulica 14. decembra), zbog kvara na kontaktnoj mreži, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Radovan Stojadinović.

Stojadinović je rekao da očekuje da uskoro kvar bude otklonjen, a saobraćaj normalizovan.

Na beogradskim ulicama saobraća 1.252 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 130 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.028 autobusa, precizirao je Stojadinović. Saobraćaj u Beogradu jutros je blago pojačan na prilazima gradu, izjavio je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi". Saobraćaj je blago pojačan na Zrenjaninskom putu, Pančevačkom mostu, Smederevskom putu, Savskoj i Ibarskoj magistrali i Obrenovačkom drumu, rekao je dežurni dispečer tog udruženja Vlada Ivetić.

Povećan je broj trolejbusa u Vasinoj i Dobračinoj ulici i Studentskom trgu, a dostavnih vozila ima u Ulici Kralja Milana i Bulevaru Kralja Aleksandra, istakao je Ivetić i dodao da za sada nema gužvi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track