PROBLEM KRALJA ZEMLJE BAJKOVIJE: Dečija predstava u Domu kulture Studentski grad

Deca za decu

PROBLEM KRALJA ZEMLJE BAJKOVIJE: Dečija predstava u Domu kulture Studentski grad

Beograd -
U subotu u 12 sati odigraće se predstava "Festival bajki", a dan kasnije predstava "Malkice sam mrtav"

Ovog vikenda u školi glume teatra "Talija", u Domu kulture "Studentski grad", održaće se dve predstave, za mlađi i stariji uzrast (deci od 9 do 15 godina). U subotu 30. juna u 12 sati odigraće se predstava "Festival bajki" (deca za decu - uzrast 4-7 godina) u Domu kulture "Studentski grad" (velika sala).

Jedan kralj okupio je sve ljude kako bi rešio problem.- Kralj zemlje Bajkovije ima problem! Njegova deca neće da spavaju dok im se ne ispriča nova bajka. On poziva sve junake bajki da dođu i ispričaju svoje priče. Tako se pred kraljem i ostalim dvoranima pojavljuju Mačak u čizmama, Crvenkapa i Pinokio. Da li će mali prinčevi i princeze biti zadovoljni? - odgovor je u predstavi koju je režirala Ljiljana Joksimović.

Predstava "Malkice sam mrtav", dece uzrasta od 9 do 15 godina, biće upriličena u nedelju 31. juna u 13 sati u Domu kulture "Studentski grad", u velikoj sali. Bogati biznismen Mata, inscenira svoju smrt da bi video ko zaista zaslužuje da nasledi njegovo bogatstvo. Prerušen u advokata on ispituje i provocira potencijalne naslednike, a na kraju donosi odluku koju niko ne očekuje...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track