Najnovije vesti

PROBLEM KRALJA ZEMLJE BAJKOVIJE: Dečija predstava u Domu kulture Studentski grad

Deca za decu

PROBLEM KRALJA ZEMLJE BAJKOVIJE: Dečija predstava u Domu kulture Studentski grad

Beograd
U subotu u 12 sati odigraće se predstava "Festival bajki", a dan kasnije predstava "Malkice sam mrtav"

Ovog vikenda u školi glume teatra "Talija", u Domu kulture "Studentski grad", održaće se dve predstave, za mlađi i stariji uzrast (deci od 9 do 15 godina). U subotu 30. juna u 12 sati odigraće se predstava "Festival bajki" (deca za decu - uzrast 4-7 godina) u Domu kulture "Studentski grad" (velika sala).

Jedan kralj okupio je sve ljude kako bi rešio problem.- Kralj zemlje Bajkovije ima problem! Njegova  deca  neće da  spavaju dok im se ne ispriča nova bajka. On poziva sve junake bajki da dođu i ispričaju svoje priče. Tako se pred kraljem i ostalim dvoranima pojavljuju Mačak u čizmama, Crvenkapa i Pinokio. Da li će  mali prinčevi i princeze  biti  zadovoljni? - odgovor je u predstavi koju je režirala Ljiljana Joksimović.

Predstava "Malkice sam mrtav", dece uzrasta od 9 do 15 godina, biće upriličena u nedelju 31. juna u 13 sati u Domu kulture "Studentski grad", u velikoj sali. Bogati biznismen Mata, inscenira svoju smrt da bi video ko zaista zaslužuje da nasledi njegovo bogatstvo. Prerušen u advokata on ispituje i provocira potencijalne naslednike, a na kraju donosi odluku koju niko ne očekuje...

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...