AKCIJA ZA ZELENIJI BEOGRAD NA ZVEZDARI: Rok za prijavljivanje građana produžen do 19. juna
Foto: Profimed

U saradnji sa JKP Zelenilo Beograd

AKCIJA ZA ZELENIJI BEOGRAD NA ZVEZDARI: Rok za prijavljivanje građana produžen do 19. juna

Beograd -
Po prijemu svih prijava, posle 19. juna, opštinska komisija obići će prijavljene i odabrati najbolje po kategorijama na nivou opštine. Za pobednike na opštini će biti organizovano svečano proglašenje pobednika i uručenje nagrada

BEOGRAD - Rok za prijavljivanje građana za učešće u Akciji „Za zeleniji Beogra”na Zvezdari je, u dogovoru sa JKP „Zelenilo Beograd”, produžen i traje do 19. juna ove godine.

Gradska opština Zvezdara i ove godine učestvuje u akciji „Za zeleniji Beograd” koju realizuje JKP „Zelenilo Beograd“ u saradnji sa gradskim opštinama. To je trinaesta po redu akcija u kojoj učestvuje 10 gradskih opština u pet kategorija:

1. Najlepša zelena površina oko stambene zgrade (blokovsko zelenilo)

2. Najlepši balkon

3. Najlepša zelena površina ispred poslovnog objekta

4. Najlepše uređeno školsko dvorište

5. Najlepše uređeno dvorište predškolske ustanove

Prijavljivanje građana sa Zvezdare za učešće u akciji počelo je 6. maja 2015. Građani Zvezdare koji žele da se prijave ili da ukažu na neku od uređenih zelenih površina, mogu to da učine prijavom na telefon Servisnog centra GO Zvezdara: 7850-350, svakog radnog dana od 7.30 – 15.30 sati ili slanjem mejla na servisni.centar@m.zvezdara.org.rs od 00 - 24 sata, preko sajta GO Zvezdara www.zvezdara.org.rs (rubrika „postavite pitanje“) i putem mejla info@zvezdara.org.rs.

Za sve koji se prijavljuju potrebno je da naglase: kategoriju za koju se prijavljuje, ime, prezime, adresu na kojoj se zelena površina nalazi i kontakt telefon.

Po prijemu svih prijava, posle 19. juna, opštinska komisija obići će prijavljene i odabrati najbolje po kategorijama na nivou opštine. Za pobednike na opštini će biti organizovano svečano proglašenje pobednika i uručenje nagrada.

Opštine će komisiji na nivou grada dostaviti svoje pobednike u 5 kategorija takmičenja do 24. juna 2015. godine. Osvajači prvih mesta na opštini učestvuju u takmičenju na nivou grada.

Završna svečanost i proglašenje pobednika na nivou grada održaće se u prostorijama JKP „Zelenilo Beograd“, Mali Kalemegdan br. 8, početkom jula 2015, nakon proglašenja na opštinama.

Gradska opština Zvezdara je jedna od deset beogradskih opština koja aktivno učestvuje od početka trajanja ove lepe akcije, koja ima za cilj da podstakne građane da ulepšaju i zelenilom oplemene sredinu u kojoj žive, kao i da učine da Beograd bude što lepši.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track