ZABLISTAO MALI LESKOVAC: Očišćena deponija u Mirijevskom bulevaru
Foto: Beoinfo

Akcija čišćenja

ZABLISTAO MALI LESKOVAC: Očišćena deponija u Mirijevskom bulevaru

Beograd -
Ovo je 121. lokacija koja je očišćena od kako je počelo prolećno čišćenje našeg grada, rekao je šef odborničke grupe SNS Aleksandar Jovičić
1 / 2 Foto: Beoinfo

BEOGRAD - Šef Odborničke grupe SNS Aleksandar Jovičić danas je, povodom obeležavanja Dana zaštite životne sredine, učestvovao u akciji čišćenja neuređene lokacije u naselju Mali Leskovac u Mirijevskom bulevaru.

Kako je navedeno u saopštenju Gradske uprave, njemu su se u akciji pridružili direktori JKP "Gradska čistoća Miroslav Bogdanović, JKP "Zelenilo - Beograd Slobodan Stanojević i "Elektroizgradnje Predrag Ralević.

"Ovo je još jedna u nizu naših akcija koje sprovodimo na inicijativu sugrađana. Odbornička grupa SNS u Skupštini grada svakodnevno razgovara sa građanima. Oni su prijavili ovu deponiju koju je neophodno očistiti da bi se stvorili neophodni uslovi za život. Mi smo odmah uputili dopis javnim preduzećima i njihove ekipe su izašle na teren", rekao je Jovičić.

On je podsetio da je danas Svetski dan zaštite životne sredine i da je akcija čišćenja, koja je rezultat komunikacija sa građanima, veoma važna."Ovo je 121. lokacija koja je očišćena od kako je počelo prolećno čišćenje našeg grada", dodao je Jovičić.Kako je naveo, Odbornička grupa SNS nastaviće da razgovara sa sugrađanima i pomaže im ne samo u domenu čišćenja već i infrastrukture, vodovoda, kanalizacije, gradskog osvetljenja i svega onoga što je neophodno za normalan život u prestonici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track