OKONČANA DRAMA U ŽELEZNIKU: Iseljenje odloženo do daljeg, pokazani papiri
Foto: Nebojša Mandić

Policija imala razumevanje

OKONČANA DRAMA U ŽELEZNIKU: Iseljenje odloženo do daljeg, pokazani papiri

Beograd -
On se na ovaj korak odlučio jer policija i sudski izvršitelji žele da ga isele iz stana koji je dobio u nasledstvo od prijateljice, a o čijem se nepokretnom sinu M. R. brine već devet godina

BEOGRAD - U beogradskom naselju Železniku okončana je drama kada je muškarac D. M. (67) pretio da će da se zapali.

Da užas bude veći, u stanu sa njim se nalazio nepokretan muškarac.

D. M. (67) zatvorio se u stan u Ulici Darinke Radović 28 u beogradskom naselju Železnik i preti da će da se ispoliva benzinom i zapali.

On se na ovaj korak odlučio jer policija i sudski izvršitelji žele da ga isele iz stana koji je dobio u nasledstvo od prijateljice, a o čijem se nepokretnom sinu M. R. brine već devet godina.

D. M. se zatvorio u stan zajedno sa nepokretnim štićenikom i drži kantu punu benzina spreman da se zapali.

- On je taj stan dobio testamentom od pokojne majke nepokretnog muškarca kako bi se brinuo o njemu,. što je on i činio ovih devet godina.

Međutim, u međuvremenu su se pojavili rođaci pokojne žene koji su tužili nepokretnog M. R. tvrdeći da polažu pravo na stan jer im je njegova majka navodno potpisivala garancije za neki novac - kaže prijatelj nesrećnog čoveka koji preti samoubistvom.

Ispred zgrade su policija, sudski izvršitelji i komšije koji podržavaju M.R. i D. M.

Drama je okončana oko 13.30 sati, kada su došli čelnici policije s opštine Čukarica, a koji su se dogovorili da se iseljenje odgodo do daljeg.

- Pripadnicima policije smo pokazali sva rešenja i presude, iz kojih se vidi da je iseljenje M. R. i D. M. nezakonito, jer u presudama i rešenjima postoji niz propusta, pa su oni rekli da sve odlažu za mesec dana.

Policajci su imali razumevanja, jer su u stanu nepokretan čovek i njegov staratelj, i bili su maksimalno korektni - rekao je prijatelj D. M.

( Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track