U dve saobraćajke dvoje povređeno

Hitna pomoć

U dve saobraćajke dvoje povređeno

Beograd -
Macura je savetovala veliki oprez u saobraćaju i da se pričuvaju astmatičari i srčani bolesnici koji ne bi trebalo da izlaze iz kuće, ukoliko ne moraju, zbog kiše i vlažnog vremena

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu jedna osoba je ubijena iz vatrenog oružja i dogodila su se dva saobraćajna udesa u kojima su dve osobe povređene, a lekarima su se od hroničnih bolesnika najčešće javljali astmatičari, srčani bolesnici i ljudi sa hipertenzijom, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 2:30 u Ulici Velisava Vulovića ženska osoba starosti oko 30 godina, putnik u vozilu, zadobila je povredu natkolenice i prevezena je ortopedu u Urgentni centar, istakla je Macura.

Nešto pre 22 sata u saobraćajnom udesu u Mokroluškoj ulici na Zvezdari muškarac starosti oko 28 godina, vozač, zadobio je povredu glave i prevezen u Urgentni centar, kazala je Macura.

Hitna pomoć je dobila poziv oko 22:30 da je u Požeškoj ulici na tramvajskoj stanici navodno povređen pešak, ali na licu mesta nije zatekla osobu kojoj je potrebna lekarska pomoć, objasnila je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 103 intervencije od kojih 17 na javnom mestu, a za protekla 24 časa 213 intervencija od kojih 50 na javnom mestu, precizirala je Macura.

Macura je savetovala veliki oprez u saobraćaju i da se pričuvaju astmatičari i srčani bolesnici koji ne bi trebalo da izlaze iz kuće, ukoliko ne moraju, zbog kiše i vlažnog vremena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track