SKUPŠTINA GRADA: Odbornici danas o rebalansu budžeta!
Foto: Nebojša Mandić

Sednica gradskog parlamenta

SKUPŠTINA GRADA: Odbornici danas o rebalansu budžeta!

Beograd -
Na dnevnom redu sednice zakazane za 10 sati je predlog odluke o finansiranju programa, projekata i aktivnosti korisnika sredstava gradskog budžeta u 2016. i 2017. godini

BEOGRAD - Odbornici Skupštine grada danas će razmatrati predlog odluke o rebalansu budžeta za ovu godinu.

Na dnevnom redu sednice zakazane za 10 sati je predlog odluke o finansiranju programa, projekata i aktivnosti korisnika sredstava gradskog budžeta u 2016. i 2017. godini, kao i odluka o obimu sredstava za poslove grada i gradskih opština i utvrđivanju prihoda koji pripadaju gradu, odnosno gradskim opštinama u 2015. godini.

Kako je ranije saopšteno, odbornici bi trebalo da se izjasne i o osnivanju Fondacije za mlade talente grada Beograda, kao i izmeni Odluke o utvrđivanju kategorija korisnika koji plaćaju subvencionisanu cenu komunalnih usluga.Na dnevnom redu je i rešenje o proglašenju spomenika prirode “Topčiderski park”, plan detaljne regulacije za Intermodalni terminal i logistički centar “Batajnica”, kao i rešenje kojim se predlaže Vladi Srbije utvrđivanje javnog interesa za eksproprijaciju zemljišta i objekata radi izgradnje postrojenja za upravljanje otpadom, sanacije i proširenja deponije “Vinča”, s tim da se Grad Beograd odredi za korisnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track