RADOVI I PO VRELINI: Počinje sanacija na platou iznad garaže Pionirski park
Foto: Jkp Parking Servis

JKP Parking Servis

RADOVI I PO VRELINI: Počinje sanacija na platou iznad garaže Pionirski park

Beograd -
Radovi se izvode ispod zelene i kolovozne površine na platou ispred Skupštine Beograda, a rok za izvođenje je 45 radnih dana

BEOGRAD - U garaži "Pionirski park" danas počinje sanacija i zamena cevovoda i trase za protivpožarnu hidrantsku mrežu dužine 250 metara, kao i ventilacione vertikale kanalizacije, saopštilo je JKP "Parking servis".

Radovi se izvode ispod zelene i kolovozne površine na platou ispred Skupštine Beograda, a rok za izvođenje je 45 radnih dana.

Radovi na zameni "sprinkler" sistema, odnosno stabilnog sistema za automatsko gašenje požara, završeni su devet dana pre roka i sistem je u funkciji od 16. jula.

JKP Parking servis je u aprilu obnovio silazno-ulazne rampe i kompletnu signalizaciju, postavio nove table upozorenja i okrečio celu garažu.

Planirano je da posle radova na rekonstrukciji i sanaciji protivpožarnog sistema („sprinkler" sistema, spoljne hidrantske mreže i unutrašnje hidrantske mreže) u garaži „Pionirski park" bude urađena i celokupna rekonstrukcija sistema za ventilaciju i odimljavanje, u okviru koje je i zamena električnih ormana i sistema za gasnu detekciju.

Sanacija garaže "Pionirski park", koja je izgrađena 2005. godine, izvodi se prema projektu Saobraćajnog instituta CIP, na osnovu zahteva Agencije za investicije i stanovanje Grada Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track