Najnovije vesti

POMETNJA NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Nelegalni taksista napao komunalnu policiju!
Foto: Profimedia

Hteo da se bije sa službenim licima

POMETNJA NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Nelegalni taksista napao komunalnu policiju!

Beograd
Osim što je prekršio više odluka Grada Beograda koje se odnose na autotaksi prevoznike, sugrađanin je pretio komunalnim policajcima i nije želeo da preuzme svoj primerak prekršajnog naloga

BEOGRAD - Nelegalni autotaksi prevoznik Predrag Marković napao je jutros patrolu Komunalne policije koja radi na Aerodromu ''Nikola Tesla'' nakon čega je lišen slobode i odvezen u policijsku stanicu u Surčinu.

Kako je navedeno u saopštenju Komunalne policije, pored činjenice da je prekršio više odluka Grada Beograda koje se odnose na autotaksi prevoznike, sugrađanin je pretio komunalnim policajcima i nije želeo da preuzme svoj primerak prekršajnog naloga.

U saopštenju je navedeno da se sat vremena nakon ponoći, tokom kontrole zone aerodroma, pred službeno vozilo isprečilo civilno vozilo kojim je upravljao Marković koji se napustivši vozilo uputio prema patroli Komunalne policije i pokušao da se fizički sukobi sa njima.

"Pokušaj patrole da umiri sugrađanina nije uspeo, a kada je Marković nasrnuo na komunalnog policajca, lišen je slobode i odvezen u policijsku stanicu u Surčinu'', istaknuto je u saopštenju.

Kako je navedeno, komunalna policija je intervenisala i postupila u skladu sa ovlašćenjima.

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...