OSVEŽENJE OD KNJAZA MILOŠA:  Voda  za radnike koji rade na visokim temperaturama
Foto: Promo

Podelio gradonačelnik Beograda

OSVEŽENJE OD KNJAZA MILOŠA: Voda za radnike koji rade na visokim temperaturama

Beograd -
Gradonačelnik Beograda podelio vodu Aqua Viva zaposlenima koji rade na visokim temperaturama
1 / 3 Foto: Promo

BEOGRAD – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas zaposlene u javnim preduzećima, koji su izloženi radu na visokim tempraturama i tom prilikom ih obradovao Aqua Viva vodom. Gradonačelnik se zahvalio kompaniji Knjaz Miloš na donaciji vode za radnike koji ovih dana rade u otežanim uslovima - vozačima GSP-a, dispečerima, radnicima Gradske čistoće, Zelenila Beograd i Beograd puta.

„Kompanija Knjaz Miloš je donirala 6.000 flaša Aqua Viva mineralne vode komunalnim preduzećima, pokazujući i ovog puta da je društveno odgovorna kompanija. Grad Beograd će sa zadovoljstvom nastaviti dobru saradnju sa Knjaz Milošem“, rekao je Siniša Mali.

Milion litara dnevno i posao za 780 ljudi

Na temeljima tradicije duge dva veka, u kompaniji „Knjaz Miloš“ proizvode se i plasiraju na tržište prirodne, zdrave vode i bezalkoholni napici (Knjaz Miloš, Aqua Viva, Guarana, Golf). Proizvode se u fabrici u Arađelovcu na 8 proizvodnih linija što omogućava dnevnu produkciju od preko milion litara, dok na godišnjem nivou kapaciteti dozvoljavaju proizvodnju veću od pet stotina miliona litara. Kompanija Knjaz Miloš prvi je proizvođač prirodnih mineralnih voda i bezalkoholnih napitaka u Srbiji koji je dobio sertifikat ISO 22000 koji predstavlja standard za bezbednost hrane, čime je kompaniji omogućen plasman proizvoda na tržište Evropske unije. Danas „Knjaz Miloš“ zapošljava 780 ljudi i spada među najveće evropske proizvođače prirodnih mineralnih voda i važi za kompaniju najuspešnijih domaćih brendova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track