NEMA POVREĐENIH: Pao nosač kablova za javnu rasvetu na Brankovom mostu
Foto: Beoinfo

Kod biciklističkog lifta

NEMA POVREĐENIH: Pao nosač kablova za javnu rasvetu na Brankovom mostu

Beograd -
Jedno motorno vozilo je oštećeno, koje je bilo nepropisno parkirano na površini ispod mosta, ali je najbitnije da niko u tom incidentu nije povređen

Nosač kablova za javnu rasvetu pao je jutros sa Brankovog mosta pored biciklističkog lifta, ali niko nije povređen, izjavio je direktor Beokom servisa Darko Glavaš.

On je rekao da nije isključeno da je u pitanju bio pokušaj krađe ili čin vandalizma.

"Nažalost jedno motorno vozilo je oštećeno, koje je bilo nepropisno parkirano na površini ispod mosta, ali je najbitnije da niko u tom incidentu nije povređen. Takođe na lice mesta su izašle ekipe Javnog osvetljenja i Komunalne policije, kao i pripadnici MUP-a i Rečne policije, koje su i prijavile incident i ogradile prostor, na čemu im se Grad Beograd posebno zahvaljuje", istakao je Glavaš.

On je ukazao da su gradonačelnik Beograda Siniša Mali i gradski menadžer Goran Vesić obavešteni o incidentu.

Prema rečima gradonačelnika, projekat rekonstrukcije Brankovog mosta je u završnoj fazi, kao i da će to biti prioritet za narednu godinu, iako reč o veoma skupom projektu. Takođe, gradonačelnik je podsetio da u Barankov most nije ulagano decenijama u nazad.

Glavaš je dodao da je uviđaj završen, a da, trenutno ekipe Javnog osvetljenja demontiratiju sve nosače kablova iz predostrožnosti. Takođe je zamolio vozače da ne parkiraju vozila na površinama koje nisu predviđene za tu namenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja