TEŠKA NOĆ ZA HITNU: Tuče i pijanstva, a u Tavčarevoj muškarac (54) pao sa 5 metara visine
Foto: Marina Lopičić

Dr Nada Macura

TEŠKA NOĆ ZA HITNU: Tuče i pijanstva, a u Tavčarevoj muškarac (54) pao sa 5 metara visine

Beograd -
Pomoć ukazana i povređenima u tri udesa. Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, psihijatrijski bolesnici i osobe sa malignitetima

BEOGRAD - Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 138 intervencija od kojih 38 na javnim mestima, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, psihijatrijski bolesnici i osobe sa malignitetima, dodala je portparol Hitne pomoći.

Prema njenim rečima, sinoć je bilo dosta intervencija hitne pomoći, od kojih mnogo kao posledica alkoholisanog stanja ili tuče.

Motociklista star 59 godina zadobio je traumu i polutraumu na početku Brankovog mosta sa novobeogradske strane kada je pao sa vozila. U Tavčarevoj ulici muška osoba stara oko 54 godine pala je sa visine od oko pet metara i zadobila je povrede grudnog koša.

Macura je rekla i da su zabeležena dva saobraćajna udesa u kojima je bilo povređenih. U 4.26 sati u sudaru dva automobila, Staro sajmište bb, povređene su tri osobe, a u 6.59 sati u ulici Jurija Gagarina ženska osoba stara oko 62 godine zadobila je povredu grudnog koša.

U 101 saobraćajnoj nezgodi dve osobe poginule

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirana je 101 saobraćajna nezgoda u kojima su dve osobe poginule, a 50 je povređeno. Istovremeno, u Beogradu je zabeleženo 40 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 15 osoba povređeno, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track