IZMENE SAOBRAĆAJA ZBOG "BIR FESTA": Saobraćaj blago pojačan na prilazima gradu
Foto: Beta

Nema gužvi u Beogradu

IZMENE SAOBRAĆAJA ZBOG "BIR FESTA": Saobraćaj blago pojačan na prilazima gradu

Beograd -
Saobraćaj je blago pojačan na Zrenjaninskom i Smederevskom putu i Savskoj i Ibarskoj magistrali

BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu jutros je blago pojačan na prilazima gradu, izjavio je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi".

Saobraćaj je blago pojačan na Zrenjaninskom i Smederevskom putu i Savskoj i Ibarskoj magistrali, rekao je dežurni dispečer tog udruženja Vlada Ivetić.

Dostavnih vozila ima u Ulici Kralja Milana i Bulevaru Kralja Aleksandra istakao je Ivetić i dodao da za sada nema gužvi.

Na beogradskim ulicama saobraća 991 vozilo javnog gradskog prevoza od kojih 88 tramvaja, 60 trolejbusa i 843 autobusa, rečeno je Tanjugu u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) Beograd.

Zbog "Bir festa", koji se održava na Ušću, večeras od 18 do 04.00 časa ujutro vozila na linijama 15, 84, 704, 706 i 707 neće saobraćati desno u Bulevar Nikole Tesle, nego će produžiti Bulevarom Mihajla Pupina do Trešnjinog cveta, posle čega će skrenuti u Bulevar Nikole Tesle.

Vozila na liniji 60 neće skrenuti odmah pored mosta, nego će saobraćati levo u Ulicu Milentiju Popovića, pored "Hajata", u Ulicu Vladimira Popovića, a potom Zemunskim putem na Starom sajmištu i dalje redovnom trasom, najavili su u dispečerskoj slujžbi GSP Beograd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track