NOVINE U PARKIRANJU: Od sledeće godine naplata po minutaži
Foto: Beoinfo

JKP Parking servis

NOVINE U PARKIRANJU: Od sledeće godine naplata po minutaži

Beograd -
Taj sistem biti uveden, jer se građani često žale preduzeću "Parking servis kada parkiranje automobila plate sat vremena, a ostanu kraće

BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić najavio je danas da će od sledeće godine preduzeće "Parking servis" uvesti novu sistem naplate parkiranja kojim će građani, slanjem poruke "stop", plaćati samo onoliko minuta koliko ostave auto u garaži.

Vesić je, nakon obilaska radova na izgradnji 300 novih parking mesta na Novom Beogradu, rekao da će taj sistem biti uveden, jer se građani često žale preduzeću "Parking servis" kada parkiranje automobila plate sat vremena, a ostanu kraće.

"Zato će 'Parking servis' od sledeće godine uvesti 'stop'. Kada platite parking, a ostanete manje od sat vremena, možete da pošaljete poruku stop i tada će biti skinuto samo onoliko minuta koliko ste se parkirali", objasnio je gradski menadžer.

On je ocenio da će to biti dobro za građane, jer neće plaćati punih sat vremena ukoliko ostaju manje od toga, ali i za "Parking servis" jer će se brže oslobađati parking mesta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track