NOĆ U BEOGRADU: Jedna osoba poginula u saobraćajci, mladić izboden nožem
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Jedna osoba poginula u saobraćajci, mladić izboden nožem

Beograd -
Mlađi muškarac je na Zelenom vencu zadobio povrede nanete nožem, a prevezen je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra, istakla je dežurni lekar u Hitnoj pomoći

BEOGRAD - Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima je jedna osoba poginula, jedno lice je teže, a dva su lakše povređena, dok je mlađi muškarac zadobio povrede nanete nožem.

Kako je izjavila dežurni lekar u Hitnoj pomoći Milica Radaković, u udesu, koji se dogodio u Resniku oko 23.20 časova, jedna osoba je izgubila život, dok je jedno lice teže, a jedno lakše povređeno.

Osoba, koja je zadobila teške telesne povrede, prevezena je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra, rekla je Radaković.

Mlađi muškarac je oko 23.25 časova na Zelenom vencu zadobio povrede nanete nožem, a prevezen je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra, istakla je dežurni lekar u Hitnoj pomoći.

Jedna osoba je lakše povređena u udesu oko 05.55 časova na Obrenovačkom putu, kazala je Radaković.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu do 06.00 časova obavila 108 intervencija od kojih 17 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 268 intervencija od kojih 80 na javnim mestima, precizirala je Radaković.

Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari i srčani bolesnici, dodala je Radaković. Radaković je savetovala oblačenje shodno vremenskim uslovima, rehidraciju i rashlađivanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja