AUTOMOBIL UDARIO U BANDERU: U 4 saobraćajne nesreće, 6 povređenih
Foto: Saša Urošev

Noć u Beogradu

AUTOMOBIL UDARIO U BANDERU: U 4 saobraćajne nesreće, 6 povređenih

Beograd -
U 7:04 sati na Slanačkom putu automobil je udario u banderu i tom prlikom su povređene dve osobe koje su zbrinute i prevezene u Urgentni centar

BEOGRAD - U Beogradu su se noćas dogodile 4 saobraćajne nesreće u kojima je 6 osoba lakše povređeno od kojih jedno dete, saopštila je jutros portparol Hitne pomoć, dr Nada Macura.

Sinoć u 20:30 sati na Autokomandi u pravcu ka Slaviji povređen je muškarac od 30 godina koji je sa istegnućem vrata i tupom povredom glave prevezen u Urgentni centar.

U 21:36 na autoputu kod naplatne rampe Šimanovci u pravcu ka gradu povređena je žena od 35 godina i njeno dete od 10 godina. Žena je imala istegnuće vrata i zbrinuta je u Urgentnom centru, a dete je zadobilo tupu povredu podkolenice i prevezeno je u Dečiju kliniku u Tiršovoj.

U 2:10 sati na uglu Kneza Miloša i Bulevara kralja Aleksanda povređen je muškarac (39) koji je zadobio istegnuće vrata i prevezen je u Urgentni centar.

U 7:04 sati na Slanačkom putu automobil je udario u banderu i tom prlikom su povređene dve osobe koje su zbrinute i prevezene u Urgentni centar. Tokom noći lekari Hitne pomoći imali su 93 poziva od kojih 24 na javnom mestu i najviše poziva je bilo od hipertoničara, navela je dr Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track