BEZOBRAZNO LUKSUZNO: I Beograd na vodi imaće jedan ovakav!
Foto: Dragana Udovičić/, W Hotels

Budućnost

BEZOBRAZNO LUKSUZNO: I Beograd na vodi imaće jedan ovakav!

Beograd -
Prvi W hotel u Srbiji biće izgrađen 2019. godine u okviru Beograda na vodi

BEOGRAD - U Beogradu će 2019. godine biti otvoren prvi W hotel na obali reke Save, odmah pored prve dve stambene kule u okviru projekta "Beograd na vodi", a imaće 120 stilizovanih soba i apartmana.

Naime, kompanija "Starwood Hotels & Resorts Worldwide” dogovorila se s kompanijom "Belgrade Waterfront” o prvom pojavljivanju brenda W u Srbiji otvaranjem “W Belgrade” i “BW Residences” u Beogradu.Otvaranjem tog hotela biće otvoreno novo poglavlje na srpskoj hotelijerskoj sceni i obezbeđen pristup uživanju na reci u prestonici.

VELIKI DAN ZA SRBIJU: Vučić položio kamen-temeljac za Beograd na vodi!

Predsednik te kompanije za Evropu, Afriku i Bliski istok, Majkl Vejl kazao je da su oduševljeni što su uspostavili odnos sa "Belgrade Waterfront" i što će predstaviti "energični DNK brend W Hotels u Srbiji, a posebno u Beogradu“”.

Uzbudljiva srpska prestonica"Srpska prestonica je uzbudljiv grad koji se razvija i sjajna turistička destinacija u Evropi, a mi se radujemo privlačenju i lokalnih i međunarodnih gostiju u W Belgrade", naveo je Vejl, a saopšteno je iz "Starwooda”.Hotel "W Belgrade" će, najavljuju, imati popunjen kalendar ekskluzivnih W događaja, na kojima će se prikazivati najnoviji trendovi iz oblasti dizajna, mode i muzike.

Hotel će takođe imati celodnevni prostor za ručavanje, bar i W dnevnu sobu (u pitanju je varjanta hotelskog lobija brenda W sa produženim boravkom gde gosti mogu da se druže).

Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

Ostale pogodnosti uključivaće moderni fitnes centar i glamurozni bazen sa barom."W Belgrade" će imati i više od 450 metara kvadratnih ultramodernog prostora za konferencije i događaje.Generalni direktor "Belgrade Waterfronta" Nikola Nedeljković istakao je da je dolazak vodećeg hotelskog brenda dokaz turističkog potencijala i Beograda i Srbije.

Investitori podsećaju da je početak izgradnje stambenih kula "BW Residences" koje su tik uz "W Belgrade Hotel i Residences", zakazano za 27. septembar 2015, čime će započeti izgradnja prvih stambenih zgrada u projektu "Beograd na vodi".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track