ZAVRŠENI RADOVI: Autobusi na linijama 78 i 83 ponovo na redovnoj trasi
Foto: Kurir

Prevoz u Beogradu

ZAVRŠENI RADOVI: Autobusi na linijama 78 i 83 ponovo na redovnoj trasi

Beograd -
Vozila na tim linijama saobraćala su tokom dva dana izmenjenom trasom, a pošto su delimično završeni radovi u Bulevaru Mihajla Pupina, vraćena su na redovnu trasu, rekao je dežurni dispečer GSP Beograd Radovan Stojadinović

BEOGRAD - Vozila javnog gradskog prevoza na linijama 78 i 83 ponovo saobraćaju redovnom trasom, izjavio je jutros dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) Beograd.

Vozila na tim linijama saobraćala su tokom dva dana izmenjenom trasom, a pošto su delimično završeni radovi u Bulevaru Mihajla Pupina, vraćena su na redovnu trasu, rekao je dežurni dispečer GSP Beograd Radovan Stojadinović.

Na beogradskim ulicama, prema njegovim rečima, saobraća 1.267 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 150 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.023 autobusa.

"Treba obratiti pažnju na prilazima blizu reke, ima dosta magle", izjavio je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi". Saobraćaj u Beogradu trenutno je usporeniji na Pančevačkom mostu, a blago je pojačan i na svim magistralnim putevima i pravcima ka glavnom gradu, rekao je dežurni dispečer tog udruženja Vlada Ivetić.

Povremeno je pojačan saobraćaj i na Smederevskom putu, Savskoj i Ibarskoj magistrali i Obrenovačkom drumu, istakao je Ivetić. Povećan je broj trolejbusa u Vasinoj i u Dobračinoj ulici, ukazao je Ivetić i dodao da za sada nema većih gužvi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track