POVREĐENO 5 OSOBA: Sudar policijskog i dva putnička vozila
Foto: Marina Lopičić

Incident u Batajnici

POVREĐENO 5 OSOBA: Sudar policijskog i dva putnička vozila

Beograd -
BEOGRAD - U Batajnici je nešto posle ponoći u sudaru policijskog i dva putnička vozila povređeno pet osoba, među kojima ima i policajaca, potvrđeno je iz beogradske Uprave saobraćajne policije.

Iz Beogradske policije nisu želeli da govore koliko je policajaca povređeno u saobraćajnom udesu, ali su naglasili da su svi povređeni imali lakše povrede i da je u toku uviđaj uz prisustvo dežurnog tužioca.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura navela je da je ukupno pet osoba povređeno iz tri vozila i da je odmah posle ponoći bilo angažovano dva vozila Hitne pomoći. Svi povređeni muškarci prebačeni su u Urgentni centar. Povređeni muškarac od 33 godina ima je razderotinu čela i nosa i tupu povredu grudnog koša i kuka i prevačen je, na reanimaciju, Urgentnog centra, drugi povređeni imao je tupu povredu grudnog koša, desne šake i kolena, a treći desnog kuka i noge i takođe tupu povredu grudnog koša.

Još jedan povređeni mladić od 20 godina imao je tupu povredu grudnog koša, a povređeni 32-godišnjak je imao posekotinu na glavi i tupu povredu grodnog koša.

U jedan sat posle ponoći na autoputu nedaleko od beogradske Hitne pomoći povređen je muškarac od 31-dne godine i on je sa istegnućem vrata i tupom povredom grudnog koša prevezen u Urgentni centar.

Tokom prošle noći bilo je 108 poziva od kojih 22 na javnom mestu i kako su dani vikenda najviše je bilo alkoholisanih i tuča, mada je poziva bilo i od asmatičara, srčanih i bolesnika sa hroničnim visokim krvnim pritiskom, navela je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track