ZA LJUBITELJE SKIJANJA: Ekspo-zim od 26. do 29. novembra
Foto: Beta Nenad Petrovic 2014

Popusti od od 10 do 70 odsto

ZA LJUBITELJE SKIJANJA: Ekspo-zim od 26. do 29. novembra

Beograd -
BEOGRAD - Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije Expo-zim biće 30. put održan na Beogradskom sajmu od 26. do 29. novembra.

Proizvođači odeće i sportske opreme ponudiće, kako se ističe, sajamske popuste od 10 do 70 odsto na asortiman zimske i rekreativne opreme (skijaške, planinarske, fitnes i kamp opreme).

Tokom četiri dana tog sajma posetioci će moći i da razmene sportsko-rekreativnu opremu, da razmene i servisiraju polovnu, kao i da obezbede povoljne turističke aranžmane za zimu. saopštio je Beogradski sajam.Na ovogodišnjem Ekspo-zimu moći će da se nabave medicinski preparati za sportiste i rekreativce, a organizatori su pripremili i izložbu fotografija "30 godina Ekspo-zima", svakodnevne kvizove o poznavanju zimskih sportova, kao i stručno savetovanje o bezbednosti na skijaškim stazama Srbije.

Paralelno sa Ekspo-zimom, koji se održava u hali četiri, u hali jedan biće održan Sajam sporta, kako bi se promovisala dostignuća školskog, rekreativnog i univerzitetskog sporta u Srbiji.Radno vreme Ekspo-zima biće od 10 do 20, pojedinačne ulaznice će koštati 300 dinara, a parking 100 dinara po satu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track