Đilas: I moje prezime se ne završava na ić

Dobanovci

Đilas: I moje prezime se ne završava na ić

Beograd -
Ono što je važno je da svi zajedno pomerimo neke stvari, naglasio je Đilas

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda i nosilac liste "Izbor za bolji Beograd" Dragan Đilas izjavio je danas da se u opštini Surčin poslednjih godina mnogo uradilo i dodao da će se taj deo grada tek razvijati..

Đilas je na otvaranju Slovačkog doma u Dobanovcima kazao da reči i znanje jezika nisu neophodni da bi se narodi sjajno razumeli i živeli jedni sa drugima.

"Mnogo sam srećan što sam danas ovde i što sam video kako ovaj dom lepo izgleda. U šest godina kako postoji Surčin kao samostalna opština, urađeno je puno - izgrađena je nova osnovna škola, gradi se novi dom zdravlja, uložili smo u obdaništa, napravili smo most prema Obrenovcu...", istakao je Đilas.

On je okupljenima rekao da je veoma važno da živimo bolje svi zajedno, jedni sa drugima i da ne obraćamo pažnju na to kako nam se prezimena završavaju.

"I moje prezime se ne završava na "ić" pa to nije mnogo važno, ono što je važno je da svi zajedno pomerimo neke stvari", naglasio je Đilas.

Đilas je danas posetio Dobanovce, gde je obišao novoizgrađeni Slovački dom, a sa Anom Tomanovom Makanovom, predsednicom Nacionalnog saveta Slovaka i potpredsednicom Vlade AP Vojvodine i Vojislavom Janoševićem, predsednikom opštine Surčin, prisustvovao je kulturno-umetničkom programu povodom otvaranja ovog objekta.

Predsednik opštine Surčin i nosilac izborne liste "Dragan Đilas - izbor za bolji Surčin" Vojislav Janošević istakao je da je za šest godina postojanja te opštine urađeno više od 300 projekata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track