RODITELJI VIDIKOVAČKIH ĐAKA U ŠOKU: Osnovci Novu godinu slave u noćnom klubu?!
Foto: Kurir

Ne mogu da se opasulje od ponude koju su dobili

RODITELJI VIDIKOVAČKIH ĐAKA U ŠOKU: Osnovci Novu godinu slave u noćnom klubu?!

Beograd -
BEOGRAD - Roditelji učenika četiri osnovne škole sa opštine Rakovica - OŠ "Đura Jakšić", OŠ "Vladimir Rolović", OŠ "Ujedinjene nacije" i OŠ "Branko Ćopić" ostali su šokirani kada su dobili ponudu da njihova deca predstojeću Novu godinu proslave u jednom beogradskom klubu u centru grada.

Anketa je podeljena deci od petog do osmog razreda, a ono što je šokiralo roditelje jeste informacija da se u tom klubu navodno nalaze separei, kavezi za go-go igračice i šipke za ples.

Iako su roditelji đaka prve tri škole odustali od ponude čim se digla prašina oko prostora u kojem se organizuje doček, desetak dana kasnije OŠ "Branko Ćopić" ponudio je isto svojim đacima i njihovim roditeljima.

- Šokirani smo ne samo mestom odabranim za doček jer smo od roditelja iz drugih škola čuli šta sve tamo navodno ima nego i satnicom kada se doček završava. U pola jedanaest noću, u četvrtak! Pa to su još mala deca, a sutra je radni i školski dan. Neverovatno - kaže u neverici za Kurir majka jednog šestaka ove vidikovačke osnovne škole dodajući da deca nemaju šta da traže po gradu u pola noći.

Kako saznajemo, reč je o noćnom klubu koji jedna agencija samo iznajmljuje za organizovanje dočeka po ceni od oko 1.200 dinara za šta se dobijaju sendvič, negazirani sokovi i zabavni program.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track