Najnovije vesti

NIKODIJEVIĆ ZAKAZAO: Nova sednica Skupštine grada u ponedeljak
Foto: Beoinfo

Tema rebalans gradskog budžeta

NIKODIJEVIĆ ZAKAZAO: Nova sednica Skupštine grada u ponedeljak

Beograd
BEOGRAD- Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za ponedeljak, 21. decembar, u 10 časova sednicu Skupštine grada koja će se održati u zgradi Gradske uprave na Trgu Nikole Pašića 6.

Odbornici će na ovom, 25. zasedanju odlučivati o tehničkom rebalansu gradskog budžeta i kriterijumima na osnovu kojih će opštine dobijati budžet za 2016. godinu, kao i o Predlogu odluke o utvrđivanju kriterijuma i merila za obime budžeta opština.

Razmatraće se i Predlog plana detaljne regulacije Bloka 11 između Bulevara Nikole Tesle, Keja oslobođenja i produžetka ulica Goce Delčeva i Aleksinačkih rudara, kao i predlozi  planova detaljne regulacije za deo industrijske celine „21. maj” u opštini Rakovica i pijace u naselju Medaković.

Takođe, u dnevni red uvršten je i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na konačni nacrt ugovora o javno-privatnom partnerstvu u obavljanju komunalne delatnosti gradskog prevoza putnika na teritoriji grada Beograda, kao i Predlog odluke o dopuni odluke o održavanju čistoće.

Na sednici će se raspravljati i o davanju saglasnosti na rebalans drugog programa poslovanja za 2015. godinu Javnom urbanističkom preduzeću „Urbanistički zavod Beograda” i o Predlogu godišnjeg programa zaštite, uređivanja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada Beograda za 2015. godinu.

Po skraćenom postupku odlučivaće se o imenovanju v.d. direktora Javnog preduzeća „Hipodrom Beograd”, razrešenju i imenovanju članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Beograd, kao i  razrešenju i imenovanju članova školskih odbora u jednom broju osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada Beograda i o izboru pojedinih članova stalnih radnih tela.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...