(FOTO) ZABAVA ZA SVE UZRASTE: Otvoren novogodišnji festival na BG sajmu
Foto: TANJUG - Sava Radovanović

Klizanje, ringišpil, programi za decu

(FOTO) ZABAVA ZA SVE UZRASTE: Otvoren novogodišnji festival na BG sajmu

Beograd -
BEOGRAD - Uz pesmu hora Dečjeg kulturnog centra i vatromet, večeras je na Beogradskom sajmu otvoren Novogodišnji festival, u okviru manifestacije Beogradska zima.
1 / 4 Foto: TANJUG - Sav

Od danas, do 30. decembra, u hali dva Beogradskog sajma, mališani će uz besplatan ulaz moći da uživaju u predstavama, u zabavnom parku, na klizalištu...

Otvaranju klizališta večeras je prisustvovao i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, sa svoje troje dece, koji je pozvao sve roditelje do dovedu svoje mališane na taj festival.

"Ovo je sjajan uvod u Novogodišnje veče i prilika da deca dođu i da uživaju", rekao je Mali.

On je podsetio da to nije jedina aktivnost u okviru Beogradske zime i da je ispred ustanove kulture Vuk Karadžić otvoren Trg bajki, Trg otvorenog srca na Trgu republike, a da će 1. januara tradicionalno biti organizovana Ulica otvorenog srca.

"Mislim da će ove godine Beograd biti centar regiona tokom novogodišnjih praznika", rekao je Mali, podsećajući da je organizovan i bogat muzički program za doček Nove godine.

Dodao je i da će sa decom dolaziti na klizalište kad god bude imao slobodnog vremena i pozvao i druge roditelje da iskoriste lepo vreme do Nove godine.

Otvaranje klizališta svojim tačkama uveličale su devojčice iz klubova umetničkog klizanja "Olimpik" i "Mladost".

Manifestaciju Beogradska zima organizuju CEBEF (Centar beogradskih festivala), Turistička organizacija Beograda, Beogradski sajam, Beogradska kulturna mreža, Dečji kulturni centar i ustanova kulture Vuk, zajedno sa Gradom Beogradom i gradskim komunalnim preduzećima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track