SUDAR AUTOBUSA NA ZELENOM VENCU: Mali obišao povređene putnike u Urgentnom centru
Foto: Beoinfo

pokrenuta istraga o nesreći

SUDAR AUTOBUSA NA ZELENOM VENCU: Mali obišao povređene putnike u Urgentnom centru

Beograd -
BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je u Ugrentnom centru povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na Zelenom vencu.

U Urgentnom centru primljeno je 19 povređenih, a samo jedna osoba zadržana je usled težih povreda na lečenju. "Dobro je da nema životno ugroženih i nikoga ko je ozbiljnije bio povređen.

Takve stvari se dešavaju, ja sam dao nalog GSP-u da se odmah uradi istraga i da se vidi koji su uzroci nesreće. Važno je da su svi povređeni i osigurani u GSP i biće na taj način obeštećeni", kazao je Mali.

On je dodao da će Grad učiniti šve što može kako bi njihov opravak učinio lakšim i boljim.

"Ovakve nesreće se dešavaju, mi ne možemo da ih sprečimo, ali veoma je važno da reagujemo na vreme i brzo. Hitna pomoć je bila u rekordnom roku na licu mesta, ljudi su preveženi u Urgentni centar vrlo brzo i za sada nema nikoga ko je smrtno ugrožen, a o povređenima se vodi računa", rekao je Mali.

Na autobuskoj okretnici na Zelenom vencu jutros su se sudarila dva autobusa, a u toj nesreći povređeno je devet ljudi, od kojih jedna teže, rečeno je ranije u Hitnoj pomoći.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je Tanjugu da je ta služba primila poziv nešto pre pola osam i da je do nesreće došlo kada su se dva autobusa sudarila kod stanice linije 72.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track