Mali: O ostavci i ne razmišljam
Foto: Drgana Udovičić

Gradonačelnik o aferama koje su ga pratile

Mali: O ostavci i ne razmišljam

Beograd -
BEOGRAD - U 2015. godini gradonačelnika Beograda pratilo je nekoliko afera i u nekoliko navrata zatražena je njegova smena, ali on odbacuje sve navode.

Kako kaže, posao radi časno i savesno. Kad je reč o 24 stana na bugarskom primorju, Mali smatra da u te navode više niko ne veruje i dodaje da je podneo i krivičnu prijavu bugarskoj policiji, i sva dokumenta našoj Agenciji za borbu protiv korpucije.

"Taj proces je u toku i ne bih se mešao. Oni neka urade sve što je u njihovoj nadležnosti, a u Bugarskoj neka utvrde ko je i na koji način falsifikovao ta dokumenta", naveo je Mali.

Za njega je, kaže, važno, da nikada niko nije imao priliku da kaže da je nešto loše urađeno u gradu, da je namešten neki tender ili da je bilo neke krađe. "Ti napadi su došli iz opozicije, jer ne postoji razlog da vas neko drugi napadne politički. Voleo bih kada bi me neko iz DS napao i rekao "to što si uradio sa Beogradom na vodi nije dobro, mi bismo to uradili bolje", a nikad to nisu uradili, sa prevozom, vrtićima... Niko me nikada nije kritikovao i napao na takav način, nemaju šta da kažu i onda kreću lični napadi", rekao je Mali.

O ostavci, kako kaže, ni ne razmišlja. Dodaje da su odnosi u gradskoj vlasti sasvim korektni, da ona funkcioniše kao tim i deli istu viziju, kao i da ne očekuje nikakve promene.

"Zadovoljan sam i kako radim sa svim svojim saradnicima, i sa SPS-om. Dogovaramo se oko svih elemenata, planova i invsticija i dobro ih realizujemo. SNS ima većinu, odluke su na neki način naše, vizija je naša, ali svi koalicioni partneri dele istu viziju - za bolji Beograd", zaključio je Mali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track