VESIĆ: U 15 BG opština izbori do kraja maja
Foto: Dragana Udovičić

Neće se glasati za beogradsku skupštinu

VESIĆ: U 15 BG opština izbori do kraja maja

Beograd -
BEOGRAD - Gradski menadžer Beograda Goran Vesić izjavio je da će najkasnije do maja biti održani redovni izbori u 15 od ukupno 17 gradskih opština u Beogradu, da se neće glasati za gradsku skupštini i da je uveren u ubedljivu pobedu Srpske napredne stranke (SNS).

"Zа nаs kаo grаdsku vlаst ovi izbori su vаžni, bez obzirа što nаš mаndаt nije nа proveri, jer će glаsаti više od 80 odsto birača u Beogradu. Siguran sam da će SNS ubedljivo pobediti nа ovim izborimа jer smo pokаzаli dа imаmo tim koji može uspešno dа vodi Beogrаd аli i grаdske opštine.

Nа izbore 2014. godine smo izаšli kаo tim za Beograd i kаo tаkvi smo dobili poverenje grаdjаnа", rekao je Vesić.

On je rekao da je "beogradski tim deo politike koju u Srbiji vodi premijer Aleksandar Vučić" na čijoj popularnosti i poverenju koje ljudi imaju u njega počiva istorijski uspeh SNS.

"I zato sam ponosan kada mogu da kažem da je sve što smo postigli u Beogradu uradio tim od više desetina ljudi, od gradonačelnika i zamenika gradonačelnika, preko gradskog menadžera, gradskog urbaniste i drugih pomoćnika gradonačelnika i članova Gradskog veća do predsednika i zamenika predsednika Skupštine do gradskih sekretara i direktora.

To je više desetina ljudi, od kojih mnogi nisu svaki dan u medijima ali rade vredno i daju svoj doprinos da se sprovede politika našeg premijera", rekao je on.

Vesić je rekao da će SNS na svakoj opštini kandidovati "najbolje ljude", kao i da će oni imati potpunu podršku gradske vlasti kako bi se njihove opštine uspešno razvijale

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track