U pet udesa petoro povređeno

Hitna pomoć

U pet udesa petoro povređeno

Beograd -
Hitna je tokom noći obavila 133 intervencije, od kojih 24 na javnom mestu, a lekarima su se najčešće javljali astmatičari i osobe sa karcinomima

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu dogodilo se pet saobraćajnih udesa u kojima je pet osoba povređeno, izjavio je koordinator za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac.

U saobraćajnom udesu oko 22.30 časova u Vrtlarskoj ulici prilikom pada sa motora muškarac starosti oko 32 godine zadobio je prelom butne kosti, a prevezen je u KBC Bežanijska Kosa, rekao je Lutovac.

Nešto pre 22 časa u Vojvođanskoj ulici muškarac starosti oko 32 godine je pao sa motora i zadobio kontuziju kolena sa oguljotinama, ali je odbio da bude prevezen u bolnicu, kazao je Lutovac.

U saobraćajnom udesu oko 20.20 časova na Pančevačkom mostu ženska osoba starosti oko 24 godine zadobila je distenziju vratnog dela kičme i prevezena u Urgentni centar, naveo je Lutovac.

U saobraćajnom udesu oko 20 časova u Ulici Kneza Višeslava žena starosti oko 70 godina zadobila je kontuziju grudnog koša i prevezena je Urgentni centar, istakao je Lutovac.

Nešto posle 19 časova na Karađorđevom trgu u Zemunu u saobraćajnom udesu povređena je žena starosti oko 60 godina. Ona je imala rascep donje usne, hematom na potkolenicama i pod sumnjom da je zadobila potres mozga prevezena je u Urgentni centar, rekao je Lutovac.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 133 intervencije, od kojih 24 na javnom mestu, a lekarima su se najčešće javljali astmatičari i osobe sa karcinomima, precizirao je Lutovac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track