DRAMA NA LINIJI 706: Pretio da će aktivirati bombu, policija mu pronašla sekiru!
Foto: Nebojša Mandić

Putnici u strahu

DRAMA NA LINIJI 706: Pretio da će aktivirati bombu, policija mu pronašla sekiru!

Beograd -
BEOGRAD - Zemunska policija je brzom i efikasnom akcijom uhapsila osobu koja je nedavno ušla u autobusu 706 i počela da preti da će aktivirati bombu i dići sve ljude u vazduh.

Međutim, nakon hapšenja, kod osumnjičenog nije pronađena granata, već mala sekira, a on je, kako nezvanično saznajemo, poznat kao psihički nestabilna ličnost.

- Tog jutra sam krenuo na posao. Mladić je prišao vozaču i tražio da mu stane van stanice, ali je ovaj to odbio i zamolio ga da napusti vozilo. Besan zbog toga, momak je počeo da viče iz sveg glasa da će nas pobiti kada aktivira bombu. Hteo sam da mu priđem jer sam trenirao borilačke veštine, ali su me drugi putnici zamolili da to ne radim.Ljudi su se uplašili jer nisu znali o kome se radi, kao i šta zaista ima kod sebe. Odlučio sam da pozovem policiju - priča nam Branimir Đokić, jedan od putnika koji su gledali i slušali iživljavanje ovog putnika.

Nakon što je dobila poziv, policija je veoma brzo došla do autobusa i savladala osumnjičenog, kod koga je našla sekiru, prenosi Alo.

Na saslušanju je demantovao da je hteo da poubija ljude, tvrdeći da je samo bio besan jer mu vozač nije stao van stanice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track