SKUPŠTINA GRADA: Sednica zakazana za ponedeljak, 7. mart
Foto: Beoinfo

Rasprava o Predlogu GUP

SKUPŠTINA GRADA: Sednica zakazana za ponedeljak, 7. mart

Beograd -
BEOGRAD - Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za ponedeljak, 7 mart, u 10 časova sednicu Skupštine grada, koja će se održati u zgradi Gradske uprave na Trgu Nikole Pašića 6 (sala 10 u prizemlju).

Odbornici će raspravljati o Predlogu generalnog urbanističkog plana Beograda, Predlogu plana generalne regulacije građevinskog područja sedišta jedinice lokalne samouprave - Grad Beograd, celine I – XIX, kao i nekoliko planova detaljne regulacije od značaja za grad.

Na dnevnom redu će biti i Izveštaj o realizaciji programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za period od 1. januara do 31. decembra 2015. godine, Predlog izmene i dopune programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2016. godinu, Predlog izmene i dopune programa obnove objekata javne namene na teritoriji grada Beograda, Informacija o aktivnostima organa Grada Beograda za realizaciju ulaganja u projektima od značaja za grad Beograd, kao i Predlog odluke o obrazovanju robnih rezervi grada Beograda.

Odbornici će raspravljati i o Predlogu odluke o finansiranju i sufinansiranju programa i projekata od javnog interesa u oblastima omladinskog sektora u gradu Beogradu, kao i o Predlogu odluke o podizanju spomen-obeležja Jeleni Šantić, Predlogu rešenja o obrazovanju odbora za podizanje spomen-obeležja Jeleni Šantić, kao i Predlogu programa kontrole kvaliteta vazduha na teritoriji grada Beograda.

Po skraćenom postupku odlučivaće se o razrešenju i imenovanju članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Beograd, kao i članova školskih odbora u jednom broju osnovnih i srednjih škola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track