(VIDEO) MOMCI, PAŽNJA: Voz pun Hrvatica stigao u Beograd na lud provod po splavovima!
Foto: Youtube Printscreen

800 mladih iz Hrvatske stiglo na žurku

(VIDEO) MOMCI, PAŽNJA: Voz pun Hrvatica stigao u Beograd na lud provod po splavovima!

Beograd -
BEOGRAD - Oko 800 mladih Hrvata, iz Zagreba, Zadra i Rijeke stiglo je juče u Beograd, na vikend zabave.

Na železničkoj stanici dočekali su ih trubači i "Đurđevdan", a grleći svakog ko je pored njih prošao uzvikivali su "Ovo je najbolji grad na Balkanu!".

Vriska, cika i prvi taktovi "Đurđevdana" učinili su da mladi u potpunosti zaborave svoje kofere i svu svoju pažnju usmere na trubače. Stihovi "Evo zore, evo zore Bogu da se pomolim" odzvanjali su Železničkom stanicom, a mladi su ih otpevali u jedan glas.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

"Ludilo", "Šou", "Gori Balkan" komentari su koji su se najviše čuli u masi. Kako kaže Ana - Marija (21) očekuje da joj provod u Beogradu bude nezaboravno iskustvo.- Hoću da gore splavovi. Hoću sve. Čula sam da je Beograd grad koji to može da mi pruži i zato sam došla ovde. Hoću da mi bude ludo, jer već sada jeste - kaže Zagrepčanka Ana-Marija (21) dok skače uz pesmu "Tebi moja mazo".Njena drugarica Nikolina (22) dovikuje da jedva čeka da doživi "balkanski Las Vegas".- Svi pričaju da je ovaj grad "balkanski Las Vegas". Grad sa najboljim noćnim životom, muzikom, kafanama. Jedva čekam večeras. Ima da bude šou - priča u jednom dahu Nikolina.

(Blic/Bojana Bogosav)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track