DEDINJE: Otvorena renovirana pošta
Foto: Zorana Jevtić/Ilustracija

U ulici Neznanog junaka 2a

DEDINJE: Otvorena renovirana pošta

Beograd -
BEOGRAD - Direktor Javnog preduzeća "Pošta Srbije" Milan Krkobabić otvorio je danas renoviranu poštu na Dedinju, u kojoj je zaposleno 82 radnika.

Ta pošta, koja se nalazi u Neznanog junaka 2a na Dedinju, neprekidno je radila i dok je trajalo renoviranje, a preuređeno je i opremljeno 250 kvadrata poslovnog prostora.

"Kroz Pošte Srbije mesečno prolazi 20 miliona klijenata i obavi se oko četiri puta više finansijskih transakcija nego što obave sve banke zajedno" rekao je Krkobabić i najavio nove poslove Pošte među kojima je i mogućnost davanja potrošačkih kredita građanima čim se, kako je rekao, "zaključe odgovarajući ugovori sa bankama".

Ta ekspozitura ima 30 dostavnih rejona na području koje obuhvata deo opština Savski venac i Voždovac, specijalizovanu dostavu i kurirsku službu.Prošle godine realizovala je milion usluga i ostvarila prihod od preko 76 miliona dinara.

Pošta Srbije u okviru akcije " 52 pošte za 52 nedelje" adaptira i otvara pošte u gradskim i seoskim sredinama.Krkobabić je istakao da svaka nova pošta "otvara nove poslove" i najavio da će za oko tri meseca biti moguća i e-trgovina koja će omogućiti pošti da bude lider toj vrsti trgovine."Od 2012. do 2016. godine Pošta Srbije je utrostručila dobit", rekao je Krkobabić i dodao niko do sada nije ostao i da neće ostati bez posla u toj kompaniji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja