Najnovije vesti

Mali i Nikodijević čestitali Uskrs
Foto: Beta Milos Miskov

Najveći hrišćanski praznik

Mali i Nikodijević čestitali Uskrs

Beograd
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali čestitao je danas Uskrs beogradskom nadbiskupu i mitropolitu Stanislavu Hočevaru, sveštenstvu, kao i svim vernicima koji ovaj praznik slave po Gregorijanskom kalendaru.

"U ime Grada Beograda i u svoje lično ime, čestitam vam ovaj veliki hrišćanski praznik. Želim vam da ovaj dan obeležite u duhu mira, praštanja i ljubavi. Danas, u vreme velikih izazova, praznici nas podsećaju da vera oplemenjuje i pruža nadu za boljitak. Nadam se da ćete radost Uskrsa podeliti sa svojom porodicom i najmilijima", navodi se u čestitki gradonačelnika.

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević čestitao je danas Uskrs beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i svim vernicima koji najveći hrišćanski praznik slave po Gregorijanskom kalendaru.

"U ime Skupštine grada i u svoje lično ime čestitam vama i svim vernicima koji slave Uskrs po Gregorijanskom kalendaru najveći hrišćanski praznik - Vaskrsenje sina Božjeg.

Uveren sam da će Uskrs, praznik nade i simbol vere, svakom čoveku dati pravi smisao života, napredak i blagostanje.

Neka vam Uskrs u domove donese dobro zdravlje, ljubav, solidarnost i snagu. Iskreno verujem da ćemo zajedno, uzajamnim razumevanjem i uvažavanjem, uz Božju pomoć, prebroditi sve nedaće i živeti u miru i slozi", navodi se u čestitki Nikodijevića.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...