UDARIO AUTOMOBILOM U BANDERU: Funkcioner MUP izvukao pijanog generala sa trežnjenja
Foto: Stefan Jokić/Ilustracija

Policijska stanica Savski venac

UDARIO AUTOMOBILOM U BANDERU: Funkcioner MUP izvukao pijanog generala sa trežnjenja

Beograd -

General MUP u penziji, Mile Puzović, danas je pijan udario automobilom u banderu, a policija ga je povela na trežnjenje.

Puzović je odveden na trežnjenje u beogradsku policijsku stanicu Savski venac, ali se požalio da se ne oseća dobro, pozivao se na narušeno zdravlje i zatražio pomoć lekara.

U stanicu je ubrzo došao Aleksandar Nikolić, državni sekretar u MUP, koji je izdejstvovao da penzionisani general bude pušten.

Puzović i Nikolić, poznat i kao Foto Toni, ubrzo su se odvezli iz stanice Savski venac, a izvor iz Ministarstva unutrašnjih poslova objašnjava da „nije ispoštovana uobičajena procedura vezana za trežnjenje i pružanja pomoći osobama koji su zbog pijanstva privedene u stanicu policije“.

Puzović je u policijskoj stanici ponavljao da je "uplašen za svoju bezbednost", jer se kao bivši policijski general našao u prostoriji zajedno s prestupnicima.

Penzionisani general policije će najverovatnije biti kažnjen oduzimanjem vozačke dozvole i određenog broja bodova, uz uobičajenu novčanu kaznu.

Aleksandar Nikolić je prethodno bio savetnik predsednika Srbije i državni sekretar u Ministarstvu odbrane, zadužen za resor za koordinaciju službi bezbednosti.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja