VESIĆ: Oštro osuđujem napad huligana na vozača Parking servisa
Foto: Dragana Udovičić

Zahvalan za brzo reagovanje policije

VESIĆ: Oštro osuđujem napad huligana na vozača Parking servisa

Beograd -

BEOGRAD- Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je, povodom današnjeg napada na radnika JKP "Parking servisa", da Grad Beograd najoštrije osuđuje vandalski napad huligana na vozača tog preduzeća

"Zahvalni smo pripadnicima policije koji su se našli na licu mesta, zaštitili vozača i huligane priveli pravdi. Verujemo da će pravosuđe biti na isti način efikasno i da će ovi huligani dobiti zasluženu kaznu", izjavio je gradski menadžer.

On je naglasio da Grad podržava rad "Parking servisa" i da će učiniti sve da zaštiti ljude koji rade u komunalnim službama.

"Odlučni smo u nameri da u Beogradu vlada red i da se poštuje zakon, što podržava većina građana. Nećemo da dozvolimo da se bahate huligani i da misle da mogu da vladaju gradom.U Beogradu će se znati red, jer Beograd je grad u kome pristojni, pošteni i porodični ljudi treba da budu zaštićeni i sigurni. Ovo neće biti grad za kriminalce, huligane i bandite", dodao je Goran Vesić.

Beogadski mediji su javili da je radnik Parking servisa N. M. zadobio je telesne povrede u fizičkom obračunu sa dvojicom muškaraca na Autobuskoj stanici, kao i da je policija uhapsila dve osobe.

(Tanjug/Foto: Dragana Udovičič/Ilustracija)

(KURIR TV) KRVAVI NOSEVI: Pogledajte tuču vozača u centru Beograda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja