ZORAN BABIĆ U AKCIJI: Farbao gelendere i klupe u Skojevskom naselju
Foto: Twitter Prinscreen

Aktivisti SNS u Rakovici

ZORAN BABIĆ U AKCIJI: Farbao gelendere i klupe u Skojevskom naselju

Beograd -

BEOGRAD- Član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Babić, učestvovao je u akciji uređenja zelenih površina, farbanja mobilijara, gelendera, ulaza i klupa u Skojevskom naselju, sa aktivistima Opštinskog odbora SNS Rakovica.

"Uvek mi je zadovoljstvo da učestvujem u ovako plemenitim akcijama, jer upravo takve akcije pružaju osećaj zajedništva i svi smo ovde sa ciljem da učinimo našu Srbiju lepšom", poručio je Babić i dodao da se Srpska napredna stranka upravo time i bavi.

"Dve godine unazad skidamo prljavštinu sa zidova Srbije nastalu pljačkaškim korupcijama i kriminalom prethodnih godina i sređujemo je u nameri da zasija punim sjajem", rekao je Babić. "Za razliku od drugih, jedino je SNS opredeljena da izgradimo pristojnu i normalnu državu u kojoj će svi ljudi imati pođednaka prava da se zaposle, da imaju bolju zdravstvenu zaštitu, bolje školstvo i državu u kojoj će biti vladavina prava", istakao je Babić.

Prema njegovim rečima, zbog toga je veoma važno da 24. aprila svi izađemo na izbore, glasamo za politiku budućnosti a ne politiku prošlosti, da damo glas za bolju, moderniju i uređeniju Srbiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track