NA INICIJATIVU VRAČARACA: Počela rekonstrukcija Šumatovačke ulice
Foto: Beoinfo

Vrednost investicije je 13,5 miliona dinara

NA INICIJATIVU VRAČARACA: Počela rekonstrukcija Šumatovačke ulice

Beograd -

Gradski menadžer Goran Vesić prisustvovao je danas početku radova na rekonstrukciji Šumatovačke ulice koja se radi na inicijativu građana Vračara.

Vesić je rekao da je ova ulica jedna od starijih na teritoriji te opštine, a uređuje se oko 350 kvadratnih metara, kao i trotoari i rasveta. Vrednost investicije je 13,5 miliona dinara.

– Nastavljamo radove na Vračaru i trudimo se da gde god možemo izađemo u susret građanima. Pozivam ih da nam daju predloge i inicijative poput građana sa kojima smo danas razgovarali. Grad nema neograničena sredstva, ali ima dovoljno da možemo da uradimo ponešto kako bi se građani osećali bolje – rekao je Vesić i izrazio nadu da će se saradnja sa građanima nastaviti.On je najavio da bi sledeće godine trebalo da počne uređenje Južnog bulevara, čime bi ovaj deo Vračara postao lepo mesto u centru jedne evropske prestonice.

Radovi se izvode na deonici od Đerdapske do Ulice Maksima Gorkog, a podrazumevaju uklanjanje starog asfaltnog sloja, delimičnu zamenu kolovozne konstrukcije i izradu novog asfalta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track