NIKODIJEVIĆ: Prljava kampanja lecima protiv SPS u Surčinu
Foto: Beoinfo

NIKODIJEVIĆ: Prljava kampanja lecima protiv SPS u Surčinu

Beograd -

BEOGRAD - Predsednik Skupštine grada Beograda i funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Nikola Nikodijević reagovao je danas protiv letaka koji su se pojavili u beogradskoj opštini Surčin, u kojima se optužuje lokalna vlast SPS-a i Srpske napredne stranke (SNS) za zapošljavanje nestručnih ljudi, kao na "prljavu kampanju" koju vodi lokalni aktivista Jovan Sretković Jole.

Neprihvatljivo je da SPS i SNS, koji su bili na vlasti ove četiri godine i radili u korist građana Surčina, lekcije dobijaju od ljudi sa sumnjivim biografijama i debelim policijskim dosijeima, izjavio je Nikodijević, napominjući da su leci "s namerom deljeni u samom finišu kampanje".

"SPS je celu svoju kampanju bazirala na svom programu i predstavljanju rezultata rada i nikoga nije napadala. U Surčinu je urađeno mnogo toga jer je Surčin mlada opština sa dosta komunalnih problema. Mi smo te probleme prvi put počeli da rešavamo poslednje četiri godine, do tada ništa nije radjeno. Urađeni su kilometri i kilometri novih ulica i sređena celokupna komunalna infrastruktura, sa novim domom Zdravlja", rekao je Nikodijević.

On je izrazio uverenje da će gradjani Surčina "sigurno znati da u nedelju na izborima prepoznaju ko je radio u njihovu korist, a ko zarad ličnih interesa".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track