Jovičić:Da li fantomke Božovića potiču iz pljački DS?
Foto: Nemanja Pančić

Jovičić:Da li fantomke Božovića potiču iz pljački DS?

Beograd -

BEOGRAD- Predsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić upitao je danas predsednika beogradskog Gradskog odbora DS Balšu Božovića, da li fantomke koje je pokazao potiču iz pljačkaških privatizacija ili nekog drugog krivičnog dela zbog kojih su se funkcioneri DS obogatili, a građani osiromaššili.

"Balšša Božžović i dalje ne odgovara koliko je košštalo zimovanje na Maldivima, da li fantomke koje je pokazao potiču iz pljačkašških privatizacija ili nekog drugog krivičnog dela zbog kojih su se funkcioneri DS obogatili, a građani osiromaššili", poručio je Jovičić u saopštenju.

Božović je ranije danas izjavio da smatra neodgovornim što je jedino pitanje koje premijer postavlja o Savamali - zbog čega je neko rušio kvartove po Beogradu preko noći, a ne "u po bela dana".

Jovičić smatra da je za Božžovića i DS pravna držžava nameštanje tendera, bogaćenje, otimanje od dece sa posebnim potrebama, otpušštanje preko pola miliona radnika i zatvaranje fabrika.

"Građani Beograda, Vojvodine i cele Srbije jasno su stavili do znanja da žžele modernu, uređenu Srbiju, stabilnu i sa jakim premijerom. Srbiju u kojoj će biti jošš višše investicija, novih radnih mesta, Srbiju koja ima budućnost", rekao je Jovičić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track