VUČIĆ O KOALICIJI DS-SRS NA STAROM GRADU: Ništa posebno ni čudno
Foto: Printscreen

svi se sa svima udružuju

VUČIĆ O KOALICIJI DS-SRS NA STAROM GRADU: Ništa posebno ni čudno

Beograd -

VALJEVO- Ne vidim ništa čudno, ni posebno u tome sto su se DS i SRS udruzile na Starom gradu, poručio je premijer Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje novinara u Valjevu.

"Vidim da je od toga napravljen veliki slučaj, a ja ne mislim da je to nešto posebno, svi se sa svima udružuju", rekao je Vučić.

Pominjući da su naprednjaci takođe sada u Petrovcu formirali koaliciju s demokrata, uprkos njegovom protivljenju, Vučić je primetio da ipak "ne mozete ljudima da branite da se udružuju na lokalu", jer, kako je istakao, važno je da na republickom i pokrajinskom nivou "imate jasnu i nedvosmislenu politiku".

Na lokalu, kako je primetio, ljudi često vode više računa o ličnim, nego o zajedničkim interesima, o čemu govori činjenica da su neke lokalne liste koje vode računa o interesima građana dobile i 60 odsto podrške građana, a tamo gde nema suštinske podrške dolazi do "pretakanja", a potom i "trgovine", i toga će, zaključio je, uvek biti.

"Ali, ne vidim da je to neki veliki problem, možda je specificno samo to što je reč o opštini Stari grad, gde ima najviše para, a ja se radujem što se moji nisu sjatili oko para. Ili samo nisu imali priliku da se sjate", prokomentarisao je Vučić.

( Foto: printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja