Najnovije vesti

Adaptacija dečjeg i školskog dispanzera DZ Obrenovac

Adaptacija dečjeg i školskog dispanzera DZ Obrenovac

Beograd
Planirano je izvođenje obimnih zemljanih, betonskih, keramičarskih, stolarskih, molerskih, limarskih i drugih radova

BEOGRAD - Dečji i školski dispanzer Doma zdravlja „Obrenovac” biće saniran i adaptiran, pa će 4.293 dece predškolskog i 8.546 školskog uzrasta uskoro imati priliku da se leči u kompletno rekonsturisanom, prijatnom i modernom ambijentu.

Zgrada Doma zdravlja „Obrenovac” u kojoj se pored Službe za zdravstvenu zaštitu dece, nalaze i Stomatološka služba i uprava, sagrađena je 1976. godine.

Da bi prostor u kome se pruža zdravstvena zaštita deci bio kompletno obnovljen, oplemenjen i prilagođen potrebama najmlađih, planirano je izvođenje obimnih zemljanih, betonskih, keramičarskih, stolarskih, molerskih, limarskih i drugih radova.

Služba za zdravstvenu zaštitu dece sa polivalentnom patronažom Doma zdravlja „Obrenovac” obuhvata odeljenja za predškolsku i školsku decu i omladinu i savetovališta za mlade, astmu, ishranu i dijabetes, reproduktivno zdravlje, rizične oblike ponašanja i razvoj, razvojne poremećaje i rehabilitaciju, kao i polivalentnu patronažnu službu, u okviru koje radi Škola roditeljstva.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...