NOĆ U BEOGRADU: 2 saobraćajke i požar, astmatičari se žalili na tegobe
Foto: Dragana Udovičić

Hitna pomoć intervenisala 122 puta

NOĆ U BEOGRADU: 2 saobraćajke i požar, astmatičari se žalili na tegobe

Beograd -

U Beogradu su se noćas dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima su dve osobe povređene, kao i požar u kojem se jedna osoba nadisala dima.

"Od dve saobraćajne nesreće, prva se desila u 23 sata i 17 minuta na Karaburmi, ugao ulica Patrisa Lumumbe i Diljske, kada je motociklista pao sa motora. Radi se o muškoj osobi koja ima oko 19 godina, prevezen je u Kliničko-bolnički centar Zvezdara", rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je navela da se druga sabraćajna nesreća desila jutros u 5 sati i 57 minuta jutros.

"Policija je javila da se automobilska nezgoda dogodila na Ovčanskom putu, automobilom je neko sleteo u kanal. Radi se o lakšoj povredi muške osobe stare oko 20 godina, koja je s oguljotinama prevezena u Urgentni centar", kazala je Macura.

Ona je dodala da se desio i požar u 1 čas i 53 minuta na adresi Zzicka 28 i da se radilo o tome da je muška osoba od oko 50 godina udisala dim od požara, zbog čega je prevezen bez povreda na Toksikologiju Vojnomedicinske akademije.

Hitna pomoć je u glavnom gradu noćas ima ukupno 122 intervencije, od toga 20 na javnom mestu.

"Od hroničnih boelsnika pomoć su tražili asmatičari kojima zbog vlažnosti vazduha ne odgovaraju vremenske prilike", navela je Macura.

Hitna pomoć je tokom jučerašnjeg dana intervenisala 151 put, od toga na javnom mestu 60, a desile su se dve saobraćajne od kojih jedna od njih bila sa teškom traumom motocikliste od oko 30 godina čija je reanimacija obavljena u Urgentnom centru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track